Long 80 Multiprotein 2270g

Kód: DS38086298 DS74341145 DS29753969 DS99721937 DS78972457 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Extrifit
1 270 Kč
Skladem (1 ks) Skladem (2 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Varianta

Nejlépe sestavený vícesložkový 80 % protein na trhu! Postupné uvolňování 7 hodin! Micelární kasein + CFM + Egg + Hydro! Long 80 - 7 Hours je prvotřídní multikomponentní protein, sestavený ze 4 TOP proteinových zdrojů. Aminokyseliny z proteinu Long 80 - 7 Hours se uvolňují plynule a Vaše svaly jsou nepřetržitě zásobeny nejkvalitnějšími bílkovinami. Jistotu plynulé dodávky bílkovin máte po dobu až 7 hodin!

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Extrifit Vám přináší inovaci jednoho ze svých nejlepších a na trhu nejúspěšnějších produktů, nyní se jmenuje Long®80 Multiprotein.

Čím je Long® 80 Multiprotein lepší? Vylepšili jsme jeho složení: zastoupení jednotlivých bílkovinných zdrojů (zásadní je obsah enzymaticky hydrolyzovaných syrovátkových proteinů včetně toho s nejvyšším stupněm hydrolýzy DH 32 a s vysokým obsahem krátkých peptidů), místo dvou enzymů obsahuje komplex sedmi účinných enzymů a v neposlední řadě jsme také zvolili jako sladidlo steviolglykosidy, neboli sladidlo z rostliny stévie, které je přírodního původu. Navíc jsme vylepšili také chuť tohoto výrobku - u Long® ® 80 Multiprotein vybíráte hned ze šesti příchutí!

Long® 80 Multiprotein je multikomponentní (vícesložkový) protein obsahující bílkoviny z 8 proteinových zdrojů. Díky tomu je výrobek typický vyváženým aminokyselinovým spektrem, což je pro jeho účinek velmi důležité! 75 % obsahu bílkovin produktu tvoří syrovátkové proteinové koncentráty, hydrolyzáty a izoláty a zdrojem dalších 25 % bílkovin je micelární kasein a vaječné bílkoviny.

Hlavní předností multikomponentního proteinu Long® 80 Multiprotein je jeho postupnější uvolňování, než je tomu u klasického syrovátkového proteinu, a výrobek tak může zásobovat svaly bílkovinami po delší čas! Navíc je obohacen komplexem sedmi enzymů – papainem, alfa amylázou, bromelainem, laktázou, celulázou, neutrální proteázou a lipázou. Obsah proteinů je 76,4 % - 80 % (liší se podle příchuti).

Long® 80 Multiprotein je vhodný ve všech případech, kdy je nutné zajistit okamžitou i dlouhodobější nepřetržitou dodávku bílkovin.

Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací.

O použitých nativních CFM surovinách:

Bílkoviny syrovátky, obsažené v Long® 80 Multiprotein, jsou tvořeny syrovátkovým proteinovým CFM izolátem, syrovátkovým proteinovým CFM koncentrátem a dále pak hydrolyzovanými syrovátkovým proteiny: enzymaticky hydrolyzovaným syrovátkovým koncentrátem se stupněm hydrolýzy DH 32, enzymaticky hydrolyzovaným syrovátkovým koncentrátem se stupněm hydrolýzy DH 5 a enzymaticky hydrolyzovaným 90% syrovátkovým izolátem se stupněm hydrolýzy DH 8 (u starší verze produktu pouze enzymaticky hydrolyzovaným syrovátkovým koncentrátem se stupněm hydrolýzy DH 32).

CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných frakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, imunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin a další. Obsah těchto frakcí přímo deklarujeme ve složení našeho výrobku!

Při CFM nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla. CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům. Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry. Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virgin protein). Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.

Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 6 odměrek) do 2 – 3 porcí
  • rozmixujte obsah 1 odměrky (30 g) Long® 80 Multiprotein ve 200 ml vody nebo odtučněného mléka

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Doplněk stravy.



Průměrné nutriční informace borůvka
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1559 kJ (19%*) 467,7 kJ (6%*)
Energetická hodnota 371 kCal (19%*) 111,3 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 76 g (152%*) 22,8 g (46%*)
Sacharidy - uhlohydráty 5,9 g (2%*) 1,77 g (1%*)
z toho cukry 4,7 g (5%*) 1,41 g (2%*)
Tuky 4,7 g (7%*) 1,41 g (2%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 2,9 g (15%*) 0,87
Vláknina 1,3 g 0,39 g
Sůl 0,45 g (8%*) 0,14



Aminokyselinové spektrum borůvka
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Kyselina asparagová 7226 mg 2167,8 mg
Kyselina glutamová 12105 mg 3631,5 mg
L-Alanin 3477 mg 1043,1 mg
L-Arginin 2373 mg 711,9 mg
L-Cystein 1518 mg 455,4 mg
L-Glycin 1467 mg 440,1 mg
L-Fenylalanin 2813 mg 843,9 mg
L-Histidin 1535 mg 460,5 mg
L-Isoleucin 4786 mg 1435,8 mg
L-Leucin 8040 mg 2412 mg
L-Prolin 4479 mg 1343,7 mg
L-Serin 3730 mg 1119 mg
L-Threonin 4909 mg 1472,7 mg
L-Lysin 6696 mg 2008,8 mg
L-Methionin 1689 mg 506,7 mg
L-Tryptofan 1338 mg 401,4 mg
L-Tyrosin 2675 mg 802,5 mg
L-Valin 4676 mg 1402,8 mg



Průměrné nutriční informace čokoláda-kokos
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1546 kJ (18%*) 463,8 kJ (6%*)
Energetická hodnota 368 kCal (18%*) 110,4 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 75 g (150%*) 22,5 g (45%*)
Sacharidy - uhlohydráty 6 g (2%*) 1,8 g (1%*)
z toho cukry 3,6 g (4%*) 1,08 g (1%*)
Tuky 4,3 g (6%*) 1,29 g (2%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g (13%*) 0,75
Vláknina 2 g 0,6 g
Sůl 0,47 g (8%*) 0,14



Aminokyselinové spektrum čokoláda-kokos
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Kyselina asparagová 7453 mg 2235,9 mg
Kyselina glutamová 12215 mg 3664,5 mg
L-Alanin 3475 mg 1042,5 mg
L-Arginin 2223 mg 666,9 mg
L-Cystein 1594 mg 478,2 mg
L-Glycin 1458 mg 437,4 mg
L-Fenylalanin 2692 mg 807,6 mg
L-Histidin 1468 mg 440,4 mg
L-Isoleucin 4798 mg 1439,4 mg
L-Leucin 7948 mg 2384,4 mg
L-Prolin 4396 mg 1318,8 mg
L-Serin 3623 mg 1086,9 mg
L-Threonin 4930 mg 1479 mg
L-Lysin 6835 mg 2050,5 mg
L-Methionin 1677 mg 503,1 mg
L-Tryptofan 1370 mg 411 mg
L-Tyrosin 2569 mg 770,7 mg
L-Valin 4523 mg 1356,9 mg



Průměrné nutriční informace čokoláda
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1561 kJ (19%*) 468,3 kJ (6%*)
Energetická hodnota 372 kCal (19%*) 111,6 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 76 g (152%*) 22,8 g (46%*)
Sacharidy - uhlohydráty 6,6 g (3%*) 1,98 g (1%*)
z toho cukry 3,3 g (4%*) 0,99
Tuky 4,2 g (6%*) 1,26 g (2%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g (12%*) 0,72
Vláknina 2,1 g 0,63 g
Sůl 0,37 g (6%*) 0,11



Aminokyselinové spektrum čokoláda
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Kyselina asparagová 8236 mg 2470,8 mg
Kyselina glutamová 13257 mg 3977,1 mg
L-Alanin 3631 mg 1089,3 mg
L-Arginin 1858 mg 557,4 mg
L-Cystein 1840 mg 552 mg
L-Glycin 1366 mg 409,8 mg
L-Fenylalanin 1478 mg 443,4 mg
L-Histidin 1519 mg 455,7 mg
L-Isoleucin 4495 mg 1348,5 mg
L-Leucin 8184 mg 2455,2 mg
L-Prolin 4247 mg 1274,1 mg
L-Serin 3555 mg 1066,5 mg
L-Threonin 4823 mg 1446,9 mg
L-Lysin 7115 mg 2134,5 mg
L-Methionin 1646 mg 493,8 mg
L-Tryptofan 1425 mg 427,5 mg
L-Tyrosin 2219 mg 665,7 mg
L-Valin 3926 mg 1177,8 mg



Průměrné nutriční informace jahoda-banán
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1564 kJ (19%*) 469,2 kJ (6%*)
Energetická hodnota 372 kCal (19%*) 111,6 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 75 g (150%*) 22,5 g (45%*)
Sacharidy - uhlohydráty 6,9 g (3%*) 2,07 g (1%*)
z toho cukry 4,9 g (5%*) 1,47 g (2%*)
Tuky 4,7 g (7%*) 1,41 g (2%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g (14%*) 0,84
Vláknina 0,9 g 0,27 g
Sůl 0,45 g (8%*) 0,14



Aminokyselinové spektrum jahoda-banán
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Kyselina asparagová 7171 mg 2151,3 mg
Kyselina glutamová 12021 mg 3606,3 mg
L-Alanin 3447 mg 1034,1 mg
L-Arginin 2353 mg 705,9 mg
L-Cystein 1505 mg 451,5 mg
L-Glycin 1455 mg 436,5 mg
L-Fenylalanin 2792 mg 837,6 mg
L-Histidin 1524 mg 457,2 mg
L-Isoleucin 4748 mg 1424,4 mg
L-Leucin 7975 mg 2392,5 mg
L-Prolin 4462 mg 1338,6 mg
L-Serin 3700 mg 1110 mg
L-Threonin 4866 mg 1459,8 mg
L-Lysin 6646 mg 1993,8 mg
L-Methionin 1676 mg 502,8 mg
L-Tryptofan 1329 mg 398,7 mg
L-Tyrosin 2656 mg 796,8 mg
L-Valin 4639 mg 1391,7 mg



Průměrné nutriční informace vanilka
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1572 kJ (19%*) 471,6 kJ (6%*)
Energetická hodnota 374 kCal (19%*) 112,2 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 79 g (158%*) 23,7 g (47%*)
Sacharidy - uhlohydráty 5,5 g (2%*) 1,65 g (1%*)
z toho cukry 3,3 g (4%*) 0,99
Tuky 3,9 g (6%*) 1,17 g (2%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g (11%*) 0,63
Vláknina 0,8 g 0,24 g
Sůl 0,43 g (7%*) 0,13



Aminokyselinové spektrum vanilka
ve 100 g v 1 dávce 30 g
Kyselina asparagová 8600 mg 2580 mg
Kyselina glutamová 13815 mg 4144,5 mg
L-Alanin 3776 mg 1132,8 mg
L-Arginin 1886 mg 565,8 mg
L-Cystein 1933 mg 579,9 mg
L-Glycin 1396 mg 418,8 mg
L-Fenylalanin 2553 mg 765,9 mg
L-Histidin 1570 mg 471 mg
L-Isoleucin 4733 mg 1419,9 mg
L-Leucin 8556 mg 2566,8 mg
L-Prolin 4444 mg 1333,2 mg
L-Serin 3690 mg 1107 mg
L-Threonin 5067 mg 1520,1 mg
L-Lysin 7488 mg 2246,4 mg
L-Methionin 1729 mg 518,7 mg
L-Tryptofan 1496 mg 448,8 mg
L-Tyrosin 2305 mg 691,5 mg
L-Valin 4087 mg 1226,1 mg



Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: