Green Food Proteinová ovesná kaše bezlepková
Kód: DS61531301 DS26700311 DS42194130 DS73159990 Zvolte variantuDetailní popis produktu
GreenFood Nutrition Ovesné Proteinové kaše jsou hotové instantní směsi s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu určené pro přípravu chutných kaší, které jsou vyrobeny z prvotřídních evropských surovin. I bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, se nám podařilo dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnotu. Proteinové kaše jsou založeny na německém značkovém Whey proteinu Lactomin®, bílku z podestýlkového chovu od německého výrobce Ovobest a komplexních sacharidech pocházejících z bezlepkových ovesných vloček, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji.
Proč jsme použili i protein z vaječného bílku? Odpověď je jednoduchá, má skvělé nutriční hodnoty, takřka nulový obsah cukrů a minimální obsah sacharidů. Naše Proteinová ovesná kaše s nízkým obsahem cukru je skvělá i jako dietní strava při redukčních dietách.
Instantní, drcené ovesné bezlepkové vločky dovážíme z Anglie, jsou vyrobeny ze speciální odrůdy ovsa, která vychází z původní anglické bezlepkové odrůdy, známé tisíce let, která má sice nižší výnosy, ale vyznačuje se jemnou chutí a výbornou stravitelností.
Pokrmy připravené z těchto vloček mají velmi jemnou a krémovou konzistenci, proto je často a s oblibou používají i lidé, kteří netrpí alergií na lepek. Ovesná kaše nás zasytí na delší dobu a zároveň pomáhají krotit chutě na sladké v pozdních odpoledních hodinách. Živiny v proteinových kaších jsou v optimálním poměru bez nežádoucího vysokého obsahu tuků, který je mnohdy součástí Low Sugar potravin.
Proteinová ovesná bezlepková kaše v bodech:
- Bez lepku
- vysoký obsah vlákniny
- 15 g proteinů v každé porci (50g).
- Pouze 192 kcal v jedné porci.
- Low Sugar - nízký obsah cukrů.
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
Doporučené dávkování:
- 50 g (2 odměrky) zalijte potřebným množstvím horké vody nebo mléka, dobře promíchejte a nechte 2 minuty stát. Množství vody nebo mléka přizpůsobte podle požadované hustoty kaše.
Upozornění: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1442 kJ (17%*) | 721 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 340 kCal (17%*) | 170 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,7 g (81%*) | 20,35 g (41%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 38,5 g (15%*) | 19,25 g (7%*) |
z toho cukry | 2,7 g (3%*) | 1,35 g (2%*) |
Tuky | 1,5 g (2%*) | 0,75 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,3 |
Vláknina | 5,1 g | 2,55 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1442 kJ (17%*) | 721 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 340 kCal (17%*) | 170 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,7 g (81%*) | 20,35 g (41%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 38,5 g (15%*) | 19,25 g (7%*) |
z toho cukry | 2,7 g (3%*) | 1,35 g (2%*) |
Tuky | 1,5 g (2%*) | 0,75 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,3 |
Vláknina | 5,1 g | 2,55 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1442 kJ (17%*) | 721 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 340 kCal (17%*) | 170 kCal (9%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40,7 g (81%*) | 20,35 g (41%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 38,5 g (15%*) | 19,25 g (7%*) |
z toho cukry | 2,7 g (3%*) | 1,35 g (2%*) |
Tuky | 1,5 g (2%*) | 0,75 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,3 |
Vláknina | 5,1 g | 2,55 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1435 kJ (17%*) | 717,5 kJ (9%*) |
Energetická hodnota | 339 kCal (17%*) | 169,5 kCal (8%*) |
Bílkoviny - proteiny | 40 g (80%*) | 20 g (40%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 37 g (14%*) | 18,5 g (7%*) |
z toho cukry | 2,6 g (3%*) | 1,3 g (1%*) |
Tuky | 2 g (3%*) | 1 g (1%*) |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g (5%*) | 0,45 |
Vláknina | 6,9 g | 3,45 g |
Sůl | 0,2 g (3%*) | 0,1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.