Pure Kokosový cukr BIO 500g

Kód: DS74942748
Neohodnoceno
Značka: BrainMax
131 Kč
Skladem (>5 ks)
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Kokosový cukr má nízký glykemický index (35), takže nezvyšuje tolik hladinu krevního cukru jako bílý cukr a tím je vhodný k slazení i pro diabetiky. Přírodní alternativa k řepnému cukru Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní prebiotikum, které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr. Nektar z květů kokosové palmy Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství. SLOŽENÍ obsahuje: Kokosový cukr DÁVKOVÁNÍ Užívejte dle potřeby SKLADOVÁNÍ Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo

Detailní popis produktu

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Kokosový cukr má nízký glykemický index (35), takže nezvyšuje tolik hladinu krevního cukru jako bílý cukr a tím je vhodný k slazení i pro diabetiky.

Přírodní alternativa k řepnému cukru

Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní prebiotikum, které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr.

Nektar z květů kokosové palmy

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství.

SLOŽENÍ

obsahuje: Kokosový cukr

DÁVKOVÁNÍ

Užívejte dle potřeby

SKLADOVÁNÍ

Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: